Reinig je geest!

Coaching

Coaching

De basis van verandering is communiceren. Door een uitgebreid intakegesprek inclusief pols- en tongdiagnose leer ik je het beste kennen. Met mijn behandelplan begeleid ik je met al mijn kennis en zorgvuldigheid tijdens jou persoonlijk ayurvedisch voedings-en lifestyle proces.

Mijn intentie en doel is om je weer in balans te brengen, want de geneeskracht van Ayurveda staat voor een lang, gezond en gelukkig leven.

 

How are you doing? 

Vuur

Lifestyleadvies

Stress, slaapproblemen, zwaar gevoel, constipatie, last van menstruatie of menopauze. HERKEN JE EEN VAN DEZE DISBALANSEN?

Ayurveda heeft mij enorm geholpen om bijvoorbeeld beter te kunnen slapen en meer rust te vinden in mijn dagelijkse drukke leven. Leven zonder klachten, disbalans of pijn is zoveel aangenamer.

  • Ben jij bijvoorbeeld vaak geïrriteerd en hebt geen idee waarom?
  • Word je vaak rond 4 uur s ’nachts wakker en kunt niet meer slapen?
  • Kom je in de ochtend je bed niet uit ondanks dat je eigenlijk genoeg slaap krijgt?

Als Ayurvedisch coach kan ik je helpen, zodat je meer in balans komt.

Water

Voedingadvies

“Gezondheid begint bij gebalanceerd eten” De meeste ziekte ontstaan door verkeerde voeding. Dit raakte me enorm en ik leerde o.a. voeding als medicijn te zien. 

  • Verkeerde eetgewoonte zijn belastend voor het lichaam. 
  • Weet jij bijvoorbeeld of tomaten eten goed voor je zijn? 
  • Heb je alle diëten uitgeprobeerd en niks heeft geholpen? 
  • Is salade echt licht verteerbaar voor jouw spijsverteringsvuur? 
  • Wist je dat je bijvoorbeeld gewrichtspijn of slecht in je vel zitten kunt balanceren met de juiste voeding? 
  • Of loop je al jaren met een opgeblazen buik door de wereld en je hebt alles uitgeprobeerd om daarvan af te komen? 

Ik geef je graag advies hoe je met een eenvoudige aanpassing weer in balans kunt komen.

Testimonials

Over Ayurveda by Sarah

"Onlangs heb ik een Ayurvedische massage ontvangen van Sarah. Ik ben onder de indruk van de professionele en warme manier van werken. Wat een ontspannende, liefdevolle en rustgevende massage is dit. De heerlijke warme olie en de zachte aanraking zijn weldadig.Ik raad je van harte aan om het zelf te gaan ervaren!"

"Sarah, dankjewel! Voor de heerlijke Massage! Ik was in totale ontspanning vanaf het moment dat ik binnenliep, tot een paar dagen erna. Door jou prettige, fijne en zachte energie en het gebruik van de heerlijke warme massage (kruiden) olie, creëer je rust en voelde ik me echt ontspannen en kon ik even alles loslaten. Deze beleving, heb ik als bijzonder ervaren en kom graag nog eens terug! Liefs Lotty"

"🧘 Sarah Poortman heeft zo'n positieve en aardende energie om haar heen, dat alleen haar aanwezigheid je al helpt met landen en aanwezig zijn. De anderhalf uur durende diepe massage met warme oliën was oprecht de beste massage die wij ooit hadden gehad. Niet alleen doet Sarah haar werk met liefde en aandacht voor alle details, haar werk heeft een diep effect op het lichaam. Ik raad haar van harte aan. ps het is een geweldig cadeau om te geven aan iemand van wie je houdt. 🤩"

Kom een keer langs

Trakteer jezelf op heerlijke ontspanning