Trakteer jezelf!

Massages

Abhyanga Massage

Een Abhhyanga massage helpt tegen vermoeidheid, slecht slapen en om stress te verminderen. Tijdens de Abhyanga massage wordt je lichaam met warme medicinale kruidenolie gemasseerd en je ervaart een ultieme en diepe ontspanning.

Shirodhara massage

Herken je dit, dat je erg in je hoofd zit, je gedachten alle kanten op gaan, je regelmatig hoofdpijn hebt? Bij deze behandeling voel je een constante zachte straal van warme kruidenolie over je voorhoofd.

Shirodhara
Pinda Swedana

Pinda Swedana Massage

Heb je pijnlijke of stijve spieren, gevoelige gewrichten, ben je aan het detoxen of heb je last van gewichtstoename? Tijdens de Pinda Swedana wordt je lichaam met warme kruidenbundels gemasseerd.

Marma behandeling

Voel je dat ergens in je lijf je energie geblokkeerd is of je emoties hoog zitten? De marma behandeling is een zachte drukpuntmassage. Het ruimt negatieve energie op en opent blokkades.

Marma

Hart Dhara behandeling

Merk je dat je veel in je hoofd zit en voel je de behoefte om vanuit je hoofd naar je hart te gaan? Tijdens de Hart Dhara behandeling wordt een ring van deeg op je hartgebied geplaatst en een aantal keren met warme kruidenolie gevuld.

Spinal Dhara massage

Deze behandeling verlicht stijfheid in je rug of spanningen rond je ruggengraat. Langs je ruggengraat wordt een dam van deeg gemaakt. Deze plek wordt meedere keren  met warme kruidenolie gevuld.

Trakteer jezelf
Netra Basti

Netra Basti behandeling

Deze behandeling is ideaal als je last hebt van vermoeide, droge, branderige of zware ogen, traanvocht problemen of wazig zicht. Netra Basti is een oogbehandeling.

Karna Purana behandeling

Karna Purana is aan te raden bij oorpijn, duizeligheid, overdadig oorsmeer en hoofdklachten. Tijdens deze behandeling wordt er warme kruidenolie in het oor gedruppeld terwijl je op je zij ligt.

Karna Purana
Nasya

Nasya behandeling

Deze behandeling is gericht op het verlichten van verstopte holtes, hoofdpijn, verkoudheid en het verminderen van slijmvorming. Je gezicht en hoofd wordt gemasseerd en daarna wordt een speciale olie in de neusholte gedruppeld welke een reinigende werking heeft en het slijm wordt afgevoerd.

Testimonials

Over Ayurveda by Sarah

"Onlangs heb ik een Ayurvedische massage ontvangen van Sarah. Ik ben onder de indruk van de professionele en warme manier van werken. Wat een ontspannende, liefdevolle en rustgevende massage is dit. De heerlijke warme olie en de zachte aanraking zijn weldadig.Ik raad je van harte aan om het zelf te gaan ervaren!"

"Sarah, dankjewel! Voor de heerlijke Massage! Ik was in totale ontspanning vanaf het moment dat ik binnenliep, tot een paar dagen erna. Door jou prettige, fijne en zachte energie en het gebruik van de heerlijke warme massage (kruiden) olie, creëer je rust en voelde ik me echt ontspannen en kon ik even alles loslaten. Deze beleving, heb ik als bijzonder ervaren en kom graag nog eens terug! Liefs Lotty"

"🧘 Sarah Poortman heeft zo'n positieve en aardende energie om haar heen, dat alleen haar aanwezigheid je al helpt met landen en aanwezig zijn. De anderhalf uur durende diepe massage met warme oliën was oprecht de beste massage die wij ooit hadden gehad. Niet alleen doet Sarah haar werk met liefde en aandacht voor alle details, haar werk heeft een diep effect op het lichaam. Ik raad haar van harte aan. ps het is een geweldig cadeau om te geven aan iemand van wie je houdt. 🤩"

Kom een keer langs

Trakteer jezelf op heerlijke ontspanning