Eet je gezond!

Kookworkshops

Kookworkshops

Mijn Vedische basis koksopleiding heb ik gevolgd bij Rada Meursing. Ayurvedisch koken is zoveel meer dan alleen eten bereiden.

Een van de belangrijkste dingen die ik bij Rada heb geleerd is wat kruiden, specerijen en het combineren van ingrediënten voor je gezondheid kan betekenen. Naast mijn workshops kun je mij ook boeken voor kleine events en retraites

Vind je het leuk om samen thuis te koken? Ik kom graag naar je toe! Of heb je zin om samen met je vrienden thuis Ayurvedisch te koken?

Ik geef de workshop ook op locatie.

Voor meer informatie neem contact met mij op.

Testimonials

Over Ayurveda by Sarah

"Onlangs heb ik een Ayurvedische massage ontvangen van Sarah. Ik ben onder de indruk van de professionele en warme manier van werken. Wat een ontspannende, liefdevolle en rustgevende massage is dit. De heerlijke warme olie en de zachte aanraking zijn weldadig.Ik raad je van harte aan om het zelf te gaan ervaren!"

"Sarah, dankjewel! Voor de heerlijke Massage! Ik was in totale ontspanning vanaf het moment dat ik binnenliep, tot een paar dagen erna. Door jou prettige, fijne en zachte energie en het gebruik van de heerlijke warme massage (kruiden) olie, creëer je rust en voelde ik me echt ontspannen en kon ik even alles loslaten. Deze beleving, heb ik als bijzonder ervaren en kom graag nog eens terug! Liefs Lotty"

"🧘 Sarah Poortman heeft zo'n positieve en aardende energie om haar heen, dat alleen haar aanwezigheid je al helpt met landen en aanwezig zijn. De anderhalf uur durende diepe massage met warme oliën was oprecht de beste massage die wij ooit hadden gehad. Niet alleen doet Sarah haar werk met liefde en aandacht voor alle details, haar werk heeft een diep effect op het lichaam. Ik raad haar van harte aan. ps het is een geweldig cadeau om te geven aan iemand van wie je houdt. 🤩"

Kom een keer langs

Trakteer jezelf op heerlijke ontspanning