Ayurveda by Sarah

Over Sarah

Ayurveda by Sarah

In deze moderne drukke snel draaiende tijd zijn we vaak vergeten wat ontspanning, simpelweg gelukkig zijn of leven zonder klachten en pijn is. We gaan maar door en door, maar verhoogt dit de kwaliteit van je leven?
Swasta is Sanskriet en betekend: ”in je kracht staan”. Weet je nog hoe dit voelt?

Met mijn kennis en de kracht uit de natuur ga ik samen met jou aan de slag om meer balans te vinden in je dagelijkse leven. Ik behandel en coach mensen om de beste versie van zichzelf te worden. Dit doe ik op een hele authentieke manier, die van oorsprong uit India komt en meer dan 5000 jaar oud is.

Ben je benieuwd wat Ayurveda voor jou kan betekenen? Ben je uit balans of loop je met klachten rond waar je graag een keer van af wil? Of heb je behoefte aan een ontspannen Ayurvedische massage?

Je bent meer dan welkom in mijn praktijk Ayurveda by Sarah!

Ether
Ether
Lucht
Lucht
Vuur
Vuur
Water
Water
Aarde
Aarde
Sarah Poortman

Sarah Poortman

Mijn naam is Sarah Poortman, geboren en opgegroeid in Duitsland. Sinds 2010 woon ik samen met mijn partner en kinderen in Nederland. In 2007 ben ik afgestudeerd als schoonheidsspecialiste en aansluitend heb ik mijn opleiding tot wellness- en ayurvedisch massagetherapeut gevolgd. Na jaren in de cosmetica wereld voor Kanebo en Douglas te hebben gewerkt besloot ik, met al mijn kennis en ervaring, mijn eigen praktijk in Duitsland te openen.

Mensen vragen mij regelmatig hoe Ayurveda op mijn pad kwam? Ik was lange tijd op zoek naar balans in mijn leven om een dieper gevoel van geluk en gezondheid te vinden. Een voor mij life-change moment was tijdens mijn reis met mijn soulsister naar Nepal. In Nepal heb ik verschillende Ayurvedische klinieken bezocht en mijn hart klopte steeds sneller, net zoals je verliefd wordt en zo voelde het ook!!

Thuis gekomen besloot ik een studie in de Ayurveda op te pakken. Ik heb bij Divine Ayurveda in Hilversum de opleiding tot Ayurvedisch lifestyle & voedingscoach gevolgd. Hier heb ik de authentieke Ayurvedische manier van masseren geleerd. Inmiddels is Ayurveda een leer die een dagelijks onderdeel van mijn leven is.

Mijn bedrijf “Ayurveda by Sarah” is ontstaan omdat ik het heerlijk vind om mensen te helpen, die op zoek zijn naar meer balans en geluk in hun leven.

Kom een keer langs

Trakteer jezelf op heerlijke ontspanning