Trakteer jezelf!

Facial Treatment

Facial Treatment

Een mooie glow ontstaat als je huid gezond is en goed door bloed. De huid van ons gezicht heeft een hele andere behoefte dan de rest van ons lichaam. Daarom is het belangrijk om hier speciale aandacht aan te geven.

Als gediplomeerde schoonheidsspecialiste kan ik mijn vakkennis perfect combineren met mijn werk als massage-therapeut. De behandeling bestaat uit een;

  • Zuiverend reinigingsritueel
  • Gezichtspeeling
  • Gezichtsmasker
  • Gezichtsmassage
  • Hals en decolleté behandeling
  • Verzorgingsproduct

Heb je behoefte aan deze behandeling maak dan eens een afspraak. Zodra je een afspraak hebt geboekt ontvang je via de mail een afspraakbevestiging en alle informatie die je nodig hebt over jouw behandeling bij Ayurveda by Sarah.

Boek nu!  En voel de stimulerende kracht van een Facial Treatment.

Wat is Ayurveda?

Ayurveda is holistisch, je lichaam en geest worden als eén geheel gezien. Your Body Your Mind Your Soul. Het woord Ayurveda komt uit het Sanskriet. Ayus dat “leven” betekend en Veda staat voor “kennis”.

Een eeuwenoude traditie

De oorsprong van Ayurveda gaat 5000 jaar terug en komt uit India en staat voor een gezond lang en gelukkig leven.

De Ayurvedische geneeswijze is officieel door de WHO (Wereld Gezondheid Organisatie ) erkend als een wetenschappelijke geneeskunde. De gezondheidsleer Ayurveda ziet een ziekte als een onbalans in het lichaam en de meeste ziekte ontstaan door verkeerde lifestyle en voeding.

Vata – Pitta – Kapha

In de Ayurveda wordt uitgegaan van de 3 basis energieën Vata, Pitta en Kapha die gekoppeld zijn aan de elementen uit de natuur. Deze basis energieën noemen we dosha’s. De elementen die bij Vata horen zijn ether & lucht. Pitta staat voor vuur en water en Kapha is water en aarde.

Ieder mens is een samenstelling van deze 3 dosha’s. De verhouding hiervan bepaalt de constitutie en balans of disbalans van een persoon en maakt ieder mens dus uniek.

Ben je benieuwd naar wat Ayurveda voor jou kan betekenen? Ben je uit balans of loop je met klachten rond waar je graag vanaf wil? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar je constitutie?

Je bent meer dan welkom in mijn praktijk.

Nasya behandeling
Sarah Poortman

Testimonials

Over Ayurveda by Sarah

"Onlangs heb ik een Ayurvedische massage ontvangen van Sarah. Ik ben onder de indruk van de professionele en warme manier van werken. Wat een ontspannende, liefdevolle en rustgevende massage is dit. De heerlijke warme olie en de zachte aanraking zijn weldadig.Ik raad je van harte aan om het zelf te gaan ervaren!"

"Sarah, dankjewel! Voor de heerlijke Massage! Ik was in totale ontspanning vanaf het moment dat ik binnenliep, tot een paar dagen erna. Door jou prettige, fijne en zachte energie en het gebruik van de heerlijke warme massage (kruiden) olie, creëer je rust en voelde ik me echt ontspannen en kon ik even alles loslaten. Deze beleving, heb ik als bijzonder ervaren en kom graag nog eens terug! Liefs Lotty"

"🧘 Sarah Poortman heeft zo'n positieve en aardende energie om haar heen, dat alleen haar aanwezigheid je al helpt met landen en aanwezig zijn. De anderhalf uur durende diepe massage met warme oliën was oprecht de beste massage die wij ooit hadden gehad. Niet alleen doet Sarah haar werk met liefde en aandacht voor alle details, haar werk heeft een diep effect op het lichaam. Ik raad haar van harte aan. ps het is een geweldig cadeau om te geven aan iemand van wie je houdt. 🤩"

Kom een keer langs

Trakteer jezelf op heerlijke ontspanning